Van Basten vond nieuwe contract teveel verlengd

Trainer zou dagenlang moeten bijtekenen om papier weer te vullen

De (foto: nieuws.nl.msn.com)

Van Basten is geen goede tekenaar (foto: nieuws.nl.msn.com)

Het goede gevoel dat bij Marco van Basten als sneeuw voor de zon lijkt te zijn verdwenen, is mogelijk veroorzaakt door de lengte van het nieuwe contract dat hem werd aangeboden. “Contractverlenging prima, maar dit contract is echt veel te lang voor mij”, zou de trainer van sc Heerenveen hebben gekreund bij het zien van het nieuwe document. Dat vertelt een bron binnen de club, die betrokken was bij de besprekingen.

Als secretaresse was zij aanwezig bij het moment dat het nieuwe contract op tafel kwam. “Echt fors”, geeft zij toe, “het contract was met zeker twee meter verlengd. Blanco papier. Van Basten zou dat allemaal moeten bijtekenen.” Volgens haar is Van Basten echter beslist geen goede tekenaar. “Een huisje gaat nog, maar een autootje kan hij al niet met goed fatsoen op papier krijgen en personen evenmin. De beste man zou dagenlang bezig zijn geweest om zo’n stuk papier een beetje netjes in te vullen”, aldus de secretaresse.

Ook de opmerking van technisch directeur Hans Vonk dat het niet allemaal ingekleurd hoefde te worden stelde Marco van Basten niet gerust.

Blijf op de hoogte!

Facebook: www.facebook.com/DeButenPost

Twitter: @DeButenPost