Trainer gaat vragen beantwoorden op basis van zijn gevoel

Van Basten is gewend om op zijn gevoel te reageren (foto: metro.co.uk)
Van Basten is gewend om op zijn gevoel te reageren (foto: metro.co.uk)

Slechts luttele ogenblikken voor het sluiten van de markt is vrijdagavond laat een toptransfer van Marco van Basten gerealiseerd. Vanaf februari krijgt de voetbaltrainer een eigen programma op AstroTV, waar hij vragen zal gaan beantwoorden op basis van zijn gevoel. Volgens bronnen bij AstroTV heeft Van Basten een buitengewoon goed ontwikkeld gevoel, dat hij bovendien kan omzetten in daden.

“Wij voelen aankomen dat het programma rond Van Basten een kijkcijferhit wordt, daarvoor hoef je niet in een glazen bol te kijken”, vertelt een woordvoerder van AstroTV. “Toen wij ons in het najaar concentreerden op de toekomst hoorden wij duidelijk een M. Verder voelden we een oude pijn aan onze enkel. Toen het ouijabord ook nog het woord ‘pannenkoek’ spelde, wisten wij hoe de vlag er bij hing.”

AstroTV heeft daarop meteen telekinetisch contact met de trainer gezocht. Aanvankelijk weigerde Van Basten echter op het aanbod van het televisiebedrijf in te gaan. “Toen hebben wij sc Heerenveen spiritueel beïnvloed, zodanig dat er een chaos ontstond in bestuur, financiën en sportieve prestaties. Daardoor ging hij plotseling anders tegen ons aanbod aankijken. Vanavond laat heeft hij dan toch de handtekening gezet”, aldus AstroTV.

Marco van Basten zelf voelde niet voor een verdere toelichting op zijn besluit.

Blijf op de hoogte!

Facebook: www.facebook.com/DeButenPost

Twitter: @DeButenPost