Regenval: evenement ‘Werkweek’ wordt mogelijk afgelast

Belangstelling werknemers om aan de slag te gaan valt tegen

De (afbeelding: pixabay.com)

Het is nog niet duidelijk of het evenement een week wordt verplaatst of op de lange baan geschoven  (afbeelding: pixabay.com)

De overvloedige regenval van de afgelopen dagen lijkt een strop te worden voor werkgevers. Er is bijzonder weinig animo onder werknemers voor het festival ‘Werkweek’, dat maandag zou beginnen. De bedrijven overwegen dan ook om het evenement af te gelasten.

Het zit de werkgevers niet mee. Door de wisselvallige nazomer is het lastig om een goede werkweek te programmeren. “Dat geldt niet alleen voor openluchtlocaties. Ook het binnenwerk is lastig te organiseren. Je wilt natuurlijk niet dat werknemers nat worden, onderweg naar hun werk. Sommigen zijn afhankelijk van de fiets, maar ook automobilisten moeten van hun huisdeur naar de auto lopen, en van de auto naar kantoor. Met dit weer is dat natuurlijk voor niemand plezierig, dus we verwachten dat veel mensen thuis zullen blijven. Dan is het misschien beter om vooraf maatregelen te treffen en het hele evenement ‘Werkweek’ maar af te gelasten”, aldus voorzitter Hans de Boer van werkgeversorganisatie VNO-NCW.

Of de ‘Werkweek’ een week wordt verplaatst of op de lange baan wordt geschoven, kan de Friese werkgeversvoorzitter niet zeggen. Eén en ander is sterk afhankelijk van de weersvooruitzichten.

Blijf op de hoogte!

Facebook: www.facebook.com/DeButenPost

Twitter:  @DeButenPost 

Of meld je aan als fan