Geen nieuwe solitaire gevallen meer op land

De (foto: fashionscene.nl)
De provincie verwacht niet dat het toerisme veel schade zal oplopen  (foto: fashionscene.nl)

Eén groot park in het IJsselmeer waar alle zoenende homo’s kunnen worden geclusterd, dat zou de beste lokatie zijn. Dat denkt de provincie Friesland. Ter hoogte van Makkum zouden in driehoeksvorm honderden zoenende homo’s bij elkaar kunnen worden gevoegd in het water. De provincie wil in geen geval de komst van nieuwe solitaire gevallen op land toestaan.

Dat blijkt uit een nota die vanochtend is uitgelekt. In het stuk stelt de provincie zich ‘zeer bewust’ te zijn van de afspraak die landelijk is gemaakt om ruimte te scheppen voor zoenende homo’s, maar dat dat geen wildgroei mag betekenen. “Iedereen begrijpt dat we onze ogen niet kunnen sluiten voor de toekomst, maar we moeten zorgen dat we ons landschapsbeeld schoon en intact houden”, staat in de notitie.

Door de driehoeksvorm worden de zichtlijnen vanaf de kust zo beperkt mogelijk gehouden. Mogelijk zullen kustplaatsen als Makkum protesteren tegen de komst van de zoenende homo’s, maar de provincie verwacht niet dat het toerisme veel schade zal oplopen door de plannen.

Blijf op de hoogte!

Facebook: www.facebook.com/DeButenPost

Twitter: @DeButenPost 

Of meld je aan als fan