Utrechtse seksondernemers willen verveelde SKS-bemanning vermaken

Seksbaas: "Anders organiseren we ons eigen SKS kutsjefielen" (foto: metronieuws.nl)
Seksbaas: “Anders organiseren we ons eigen SKS-kutsjefielen” (foto: metronieuws.nl)

 

De prostitutieboten die op last van de rechter gisteren in Utrecht moesten worden gesloten, lijken onderweg naar de Langweerder Wielen. Vanochtend vroeg meldden ooggetuigen dat enkele woonboten ‘die wel heel erg lijken op die uit Utrecht’ de Prinses Margrietsluis bij Lemmer passeerden.

De seksexploitanten willen niet bevestigen dat ze op de Friese meren actief willen worden, maar geven toe veel potentie te zien in de SKS-bemanning, nu de ene na de andere wedstrijd wegens gebrek aan wind moet worden afgelast. “Die mannen vervelen zich stierlijk, en moeten alle opgehoopte spanningen kwijt. Daar kunnen wij wat aan doen”, zegt één van de booteigenaren.

Mochten de SKS-wedstrijden onverhoopt alsnog doorgaan, dan denken de seksbazen voldoende klandizie te kunnen vinden bij de duizenden toeschouwers. “Die kunnen wel een verzetje gebruiken, denk ik. Want laten we eerlijk zijn: zo opwindend is dat zeilen nu ook weer niet. En anders bedenken we gewoon zelf een race met onze dames. Het SKS-kutsjefielen”, aldus de eksploitant.