Lokatietheater van PKN ook deze zondag weer succesvol

Duizenden bezoekers luisteren aandachtig en zingen mee

De (foto: refdag.nl)

Alleen al in Friesland werden op tientallen lokaties voorstellingen gehouden  (foto: refdag.nl)

Het indoorfestival dat de Protestantse Kerk Nederland (PKN) vandaag organiseerde, is zeer succesvol verlopen. Alleen al in Friesland werden op tientallen verschillende lokaties voorstellingen gehouden, die in totaal vele duizenden toeschouwers trokken. De kans dat er ook volgende week zondag weer optredens zullen zijn is bijzonder groot.

Massaal zong het publiek mee met de bekende hits als ‘U zij de glorie’ en ‘De Heer is mijn herder’. Ook werd er aandachtig geluisterd naar de verhalen die de entertainers vertelden vanaf een klein maar persoonlijk, veelal mooi vormgegeven podium. De monologen waren soms dramatisch, soms hilarisch, maar altijd met een boodschap. Een boodschap die het publiek maar al te graag oppikte, getuige de reacties na afloop. Uit alles bleek dat de artiesten een intieme band met hun publiek wisten op te bouwen.

De organisatoren zijn blij met de opkomst van het festival en achten de kans groot dat er volgende week zondag een volgende editie kan worden gehouden. Mogelijk speelde het grijsgrauwe weer hen in de kaart, omdat verreweg de meeste voorstellingen op binnenlokaties werden gehouden. Het PKN-festival lijkt daarmee te zijn uitgegroeid tot het grootste, wekelijks terugkerende indoorfestival van Noord-Nederland.

Blijf op de hoogte!

Facebook: www.facebook.com/DeButenPost

Twitter:  @DeButenPost 

Of meld je aan als fan