KNVB onderzoekt toewijzing Heerenveen als vaste speelstad SC

Bestuurders zouden mogelijk steekpenningen hebben aangenomen

De KNVB is ervan overtuigd dat het geen toeval is dat sc Heerenveen al zijn thuiswedstrijden speelt in Heerenveen (foto: tonnyreinders.wordpress.com_

De KNVB is ervan overtuigd dat het geen toeval is dat sc Heerenveen al zijn thuiswedstrijden speelt in Heerenveen (foto: tonnyreinders.wordpress.com)

De KNVB onderzoekt hoe het mogelijk is dat Heerenveen de vaste speelstad is voor de voetbalwedstrijden van sc Heerenveen. Volgens de voetbalbond is het op z’n minst verdacht dat de sportclub zoveel wedstrijden speelt in het Friese Haagje. Mogelijk hebben bestuurders van de voetbalclub steekpenningen aangenomen van politici die er belang bij hadden dat Heerenveen speelstad zou worden.

Om hoeveel mensen het gaat en hoe hard de verdachtmakingen zijn, willen ze op het KNVB-kantoor in Papendal niet kwijt. Wel wordt er rekening gehouden met arrestaties op korte termijn. Volgens ingewijden is de bewijsvoering nog niet helemaal rond, maar is men er bij het bondsbestuur honderd procent van overtuigd dat het geen toeval kan zijn dat sc Heerenveen al zijn thuiswedstrijden in Heerenveen afwerkt.

Blijf op de hoogte!

Facebook: www.facebook.com/DeButenPost

Twitter: @DeButenPost 

Of meld je aan als fan