Redactie Heerenveense Courant kan geen hoogtepunten vinden

Publiek wordt gevraagd mee te helpen zoeken naar hoogtepunten (foto: lc.nl)
Inwoners wordt gevraagd mee te helpen zoeken naar hoogtepunten (foto: lc.nl)

Inwoners van de gemeente Heerenveen zullen nog even moeten wachten op hun traditionele jaaroverzicht. De redactie van de Heerenveense Courant is nog altijd naarstig op zoek naar hoogtepunten in 2013. Tot dusver lijken de verslaggevers daar nog niet in te zijn geslaagd.

“Maar we doen ons uiterste best”, stelt de redactie van het nieuwsblad. “We hebben alle edities van dit jaar doorgespit en ook andere kranten gelezen en media uitgeplozen. We geven nog niet op, maar het heeft tot dusver geen resultaat opgeleverd.” De krant vraagt inwoners van Heerenveen nu om mee te denken en ideeën aan te leveren.

Mocht het lukken om tijdig bruikbare hoogtepunten te vinden, dan zal het jaaroverzicht alsnog verschijnen. Hierin zal uiteraard ruimschoots aandacht worden besteed aan de bestuursperikelen bij sc Heerenveen, de dreigende teloorgang van Thialf, de vertrouwensbreuk binnen het college van burgemeester en wethouders en natuurlijk de onder curatele stelling van de gemeente als gevolg van de dramatische financiële situatie.

Blijf op de hoogte!

Facebook: www.facebook.com/DeButenPost

Twitter: @DeButenPost