Hermans hoopt op speeltijd in beloftenteam

Vedette wil zich terugvechten in Eerste Kamerselectie

De (foto: wattis.nl)

Hermans wil zijn topvorm terugvinden (foto: wattis.nl)

Loek Hermans uit Beetsterzwaag is vast van plan zich terug te vechten in de selectie van de Eerste Kamer. Hermans hoopt in het beloftenteam voldoende speeltijd te krijgen om te laten zien dat hij nog niet afgeschreven is. “Na jarenlang op het hoogste nivo te hebben geacteerd wil ik bewijzen dat ik nog niet te oud ben voor de absolute top. Ik ga mijn topvorm zeker terugvinden”, aldus de strijdbare vedette.

Hermans heeft inmiddels geaccepteerd dat hij tijdelijk een stap heeft moeten terugzetten, maar wil zich niet neerleggen bij het einde van zijn carrière. “De reservebank is natuurlijk niet de plek waar ik het beste tot m’n recht kom. Ik denk dat ik nog heel waardevol kan zijn, maar dan moet ik natuurlijk wel de kans krijgen om dat te tonen. Ik hoop dat die gelegenheid mij wordt gegund”, zegt de senator.

De VVD wil nog geen uitspraak doen over de positie van Hermans. “Duidelijk is in elk geval dat zijn contract binnenkort afloopt. Maar we zijn ons er ook van bewust dat je met vedettes zo niet omgaat. Dus we kijken of we een mooi plekje voor hem kunnen vinden”, zo laat de partij in een verklaring weten.

Blijf op de hoogte!

Facebook: www.facebook.com/DeButenPost

Twitter:  @DeButenPost 

Of meld je aan als fan