Vanavond actie voor beter rendementstanken

De (foto: specials.han.nl)
“Alles wat erin gaat, gaat er aan de andere kant bijna net zo snel weer uit” (foto: specials.han.nl)

Studenten van de NHL en Stenden willen vanavond een massale bezettingsactie houden in de Leeuwarder binnenstad. Vooral de Doelesteeg is uitgekozen als centrum van de actie. Doel is om aan te tonen dat het rendementstanken van de studenten wel zeker effectief is.

“We leven in een tijd van doorgeschoten democratisering”, laat actieleider John Diertens weten. “Inspraak en overleg is aantoonbaar inefficiënt. De vrije markt is nu eenmaal de beste plaats om te excelleren. Dat gaan we vanavond aantonen in de Doelesteeg en omliggende gebieden”, aldus Diertens.

Volgens de actievoerder is het hoog tijd om het rendementstanken onder de studenten weer te promoten. “En hoe langer we vanavond blijven, hoe beter we dat kunnen laten zien. Hoe lager de bierprijs, hoe hoger het volume. En alles wat we er ingooien, gaat er aan de andere kant bijna net zo snel weer uit. Bovendien is het rendement van menselijke interactie nergens zo groot als hier aan het eind van de avond. Even een kort gesprekje met een lekkere studente en je hebt zomaar een prachtnacht”, legt Diertens uit.

Blijf op de hoogte!

Facebook: www.facebook.com/DeButenPost

Twitter: @DeButenPost 

Of meld je aan als fan