Gordon in gesprek met Fjouwer Troubadours

Op een geheime locatie heeft de bekende zanger Gordon gisteren besprekingen gevoerd met een afvaardiging van De Fjouwer Troubadours. Gordon zou zich graag willen verbinden aan het vermaarde Friese artiestenkwartet. Anonieme bronnen rondom de vier troubadours hebben dat gisteren bevestigd. Het management van Gordon wil niet reageren op de geruchten, maar ‘dat Gordon behoefte heeft aan nieuwe muzikale partners is geen geheim.’

Sinds de breuk met LA The Voices is Gordon op zoek naar nieuwe

muzikale wegen. Het herenensemble ziet met lege ogen toe hoe hun frontman zich oriënteert op andere zangers. ‘Daarbij hadden we veel voor mogelijk gehouden, maar dat hij helemaal naar Friesland zou afreizen hadden we niet voorzien. Eerlijk gezegd hadden wij nog nooit van hun gehoord. Die ene, is dat niet de vader van Tim Douwsma?’ aldus een bandlid van LA The Voices.

De Fjouwer Troubadours zelf houden voorlopig hun kaken op elkaar en reageren niet op telefoontjes of emails. Maar kringen rond de Friese zangers spreken van ‘een gouden vondst. Het zou een geweldige impuls zijn voor de carrière van de Troubadours. Misschien horen we “de âlde púndyk by del” dan nog eens ergens anders dan in De Klinke, de Klamaere of de Klinze’, aldus een vertrouweling.

persfoto De Fjouwer Troubadours