Gasten staan garant voor mix van verdieping en avontuur

imageLandal-park Esonstad in Oostmahorn heeft vandaag dan eindelijk bekendgemaakt wie de zes Zomergasten van dit seizoen worden. De uitverkorenen zijn Kitty Jameson, Rachab Krottje, Isabel Dumouge, Frank Jacobs, Sven Horegard en Günther Schloss. De zes zullen tussen half juli en eind augustus om de beurt te gast zijn in Esonstad.

Het vakantiepark denkt hiermee een goede balans gevonden te hebben in zijn gasten. “Met deze mensen zorgen we voor verdieping en avontuur. Wetenschap, kunst, politiek en media gaan bij deze samenstelling hand in hand. We hebben bewust gekozen voor een mix tussen disciplines, tussen voor het publiek aansprekende personen en minder bekende mensen, maar die wel voor verrassende inhoud kunnen zorgen”, zo laat Landal in een verklaring weten.

De zes gasten houden elkaar in evenwicht wat betreft hun sekse: drie zijn vrouw en drie zijn man. Kitty Jameson is een Britse dichteres, onderzoekster Rachab Krottje woont in Amsterdam, Isabel Dumouge kent als geen ander de wegen in diplomatiek Brussel, Frank Jacobs uit Eindhoven is socioloog, Sven Horegard tekent tot dusver nog onbekende cartoons in Silkeborg (DK), Günther Schloss hoopt binnenkort door te breken als wetenschapsfilosoof.

Blijf op de hoogte!

Facebook: www.facebook.com/DeButenPost

Twitter:  @DeButenPost 

Of meld je aan als fan