Dansleraar uit Haulerwijk begrijpt commotie niet goed

De (foto: wgna.com)
Lijndansen geeft juist nieuwe energie (foto: wgna.com)

Terwijl Noord-Nederland wordt geplaagd door massale spanningsdips die worden veroorzaakt door lijndansen, breekt dansleraar Country Joe Silverwing zich het hoofd over de vraag hoe zijn passie zo plots in zo’n kwaad daglicht is komen te staan. Country Joe is er juist van overtuigd dat lijndansen een uitstekende remedie is tegen elke spanningsdip in iedere relatie.

“Vooropgesteld: ik kan bij niemand achter de voordeur kijken. Ieder mens is uniek en ik kan niet zien hoe mensen zich thuis gedragen. Maar alle stelletjes die ik bij mij op de dansschool tref, bloeien juist enorm op van het lijndansen. Soms komen ze als saaie, uitgebluste koppels binnen. Maar al na een paar lessen zie ik ze opbloeien. Die nieuwe energie stralen ze op elkaar uit en daar knappen relaties zienderogen van op”, aldus Joe Silverwing, die eigenlijk Jan Valk heet.

Country Joe noemt zichzelf als voorbeeld. “Mijn relatie zat ook in een dipje, een aantal jaren geleden. Toen zijn mijn vriendin Stacey en ik begonnen met lijndansen en ik verzeker je: we hebben geen relatietherapie meer nodig”, zo vertelt de dansleraar, die overigens niet zeker weet of zijn lessen vanavond doorgang kunnen vinden. De dansschool in Haulerwijk heeft enige problemen met de stroomtoevoer.

Blijf op de hoogte!

Facebook: www.facebook.com/DeButenPost

Twitter:  @DeButenPost 

Of meld je aan als fan