“Jammer dat de vonk niet oversloeg”

De (foto: lc.nl)
Galema hoopt zijn gewone leven weer snel te kunnen oppakken (foto: lc.nl)

Ondanks dat het avontuur niet tot een blijvende liefde heeft geleid, heeft boer Sjoerd Galema geen spijt van zijn deelname aan Friesland Campina. Dat heeft de melkveehouder uit Hartwert laten weten. “Het is jammer dat de vonk niet oversloeg. Maar een drama is dat niet. Nu kan het gewone leven weer beginnen”, aldus Galema.

De boer zegt een turbulente, maar prachtige periode te hebben meegemaakt. “Er komt in korte tijd zoveel op je af. Alle aandacht, het is best ingewikkeld om daarmee om te gaan. Maar het was ook heel leerzaam, en ik vind dat iedereen mij met respect heeft behandeld. Met alle andere deelnemers heb ik altijd goed contact gehad, en ook de media hebben mij geen moment onheus bejegend”, zegt Galema.

Hij vindt het jammer dat hij geen vlinders heeft gevoeld, “maar zoiets kun je nu eenmaal niet afdwingen. Het was een mooi experiment, en dat dat niet tot een duurzame liefdesrelatie leidt is geen drama”, zegt de boer, die overigens blij is dat hij nu het gewone leven weer kan oppakken.

Blijf op de hoogte!

Facebook: www.facebook.com/DeButenPost

Twitter: @DeButenPost 

Of meld je aan als fan